Finslipa dina spelkunskaper med tips från poddar & bloggar

Många människor kämpar med att göra konsekventa vinster när de spelar online. Vissa spelare förlitar sig på tur och lyckorus snarare än på strategi och planering. Vill du bli en duktig och framgångsrik casino- eller oddsspelare krävs det dock att du sitter inne med rätt mycket finess.

Vi älskar att finslipa våra kunskaper, inom vilket ämne som helst egentligen, med hjälp av poddar. Därför föreslår vi att du som spelare letar reda på bra poddar om just onlinespel, som poddar från Gambling Cabin, sätter i hörlurarna och lär dig något samtidigt som du fixar i trädgården eller pendlar till och från jobbet. På samma sätt förespråkar vi bloggar också, eftersom väldigt många spelexperter just bloggar.

Lita på experter – de vet vad de snackar om

Man gynnas alltid av att lyssna på vad experter har att säga. Oavsett vilket ämne det rör sig om. Visst ska man inte stirra sig blind på vad alla andra har att säga och vad de tycker. Men att till största del lyssna på folk med ordentligt med kunskap inom specifika ämnen är fortfarande väldigt fördelaktigt.

När det kommer till spel online, särskilt spel baserat på odds, som betting på exempelvis fotboll, är det bra att lyssna på vad oddsexperter har att säga. Dessa experter är nämligen inte bara otroligt insatta i fotboll, olika lag, spelare och ligor, men kan även allt som finns att kunna om odds. Det är praktiskt taget deras fulltidsjobb och eftersom det inte är ditt så är det vettigt att lyssna på dem.

Poddar är perfekta för dig som befinner dig på språng

Att höra spelexperter snacka i bakgrunden när du pendlar eller målar om altanen är ett utmärkt sätt att kombinera arbete, avkoppling och samtidigt lärande. Du tillåts nämligen göra två saker samtidigt när du lyssnar på poddar: du kan göra något aktivt med kroppen och samtidigt lära dig något utan att behöva öppna en bok och läsa.

Därför är det supersmart att slå på en podcast när du gör något annat och lära dig mer om just spel online. Kanske någon snackar om hur man slår husets fördel i roulette på bästa sätt? Eller vilket lag under fotbolls-VM 2022 som har störst vinstchans?

Bloggar är bra för dig som vill ha allt på skrift

Om du föredrar att läsa snarare än att lyssna på poddar är bloggar perfekta för dig. Det finns nämligen tusentals bloggar där ute som skriver om just det vi nämnt ovan. Nämligen hasardspel online. Tyvärr är utbudet av svenska bloggar inte lika stort, men det finns ett par stycken som är värda att besöka ändå.

Några bloggar ägs av privatpersoner som skriver som en hobby när de känner för det. Andra bloggar ägs i stället av företag som har olika spelexperter anställda som delar med sig av sina värdefulla kunskaper.

Var noga med att undersöka bloggens legitimitet för att vara på den säkra sidan. Du vill inte anamma specifika strategier och fatta beslut baserat på vad en “expert” säger om denne i själva verket visar sig vara en person utan kunskap inom området.